Gazdasági épületek

Nálunk nincsenek eladásra váró termékek. Olyan anyagokat forgalmazunk amire van is kereslet. Az építőiparban eltöltött évek alatt, tevékenységünk során arra figyeltünk, hogy kivitelező partnereinknek milyen igényeik vannak.
Saját gyártású, homlokzati hőszigetelő, vagy lapostető szigetelő rendszereinken túl megtalálhatóak nálunk a szárazépítészeti, vízszigetelési, és építéskémiai termékek széles választéka.
Vevőink számára fontos a kiszámíthatóság, így minőséget és garanciát biztosítunk!Legyen szó korszerűsítésről, bővítésről, vagy felújításról, a megrendelőinknek sokszor határozott elképzelésük vannak arról, mit szeretnének, de sok esetben nem ismerik a megoldást, az esetleges hasznos kiegészítőket, vagy nincsennek tisztában az aktuális szabályozásokkal.
Generálkivitelező partnereinknek teljeskörű projekt támogatást biztosítunk, így akár már a tervezés során is szakértői segítséget nyújtunk.
Néhány referencia projekt bemutatása, ahol mérnökeink a terveknek megfelelő vagy műszakilag egyenértékű de kedvezőbb költségű műszaki megoldást biztosítottak

EPS grafit rendszer, akril vakolattal


Grafit adalékos polisztirol táblás, teljes homlokzati hőszigetelő rendszer

Tudj meg többet

MW rendszer, szilikon vakolattal


Kőzetgyapot táblás, teljes homlokzati hőszigetelő rendszer

Tudj meg többet

Referenciáink

Akik a ThermoDamot választották

Nézd meg személyesen a
Thermodam Bemutatóteremben


Gyere el hozzánk és győződj meg róla személyesen,
hogy mit is tudnak igazán nyújtani a Thermodam hőszigetelő rendszerek.
Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 7:00-16:30

Szombat: 8:00-14:00

Címünk: 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 162.