Társasházak

Társasházi energetikai beruházások, felújítási programok lebonyolítása. Homlokzati hőszigetelés, lapostetők hő- és vízszigetelése

Ha Thermodam hőszigetelő rendszert vásárolsz, nem csak a terméket viheted haza, hanem a köré gyűjtött projekt támogató, értéknövelő szolgáltatások összességét is térítés mentesen használhatod..
Társasházak, lakásszövetkezetek esetében egy közösség, vagyis a közgyűlés döntése a felújítás, és ezt a közös képviselőknek, szövetkezeti vezetőknek nem egyszerű feladat tető alá hozni.
De egyedül nálunk jár hozzá ingyenes segítség is, mert ma már a kivitelezés költségeit támogató Hitelprogramok is kötelezővé teszik a projekt-lebonyolító alkalmazását.
Szerződött partnereinkkel közösen, az egyes Hitelprogramos projektekhez konkrét döntés előkészítő dokumentációt készítünk.
Az előzetes szakértői gyors teszt során megállapítjuk, hogy van-e olyan kizáró, vagy K.O. tényező, mely egy sikeres felújítási döntésnek az akadálya lehet. Ennek eredménye szerint javaslatot teszünk a legcélszerűbb Hitelprogram választására.
A közgyűlési Döntést Előkészítő Anyag (DEK) a választott formától függően tartalmazza
  • Az adott épület (dilatációval határolt épületrész) energetikai állapotának az Energiatanúsításra vonatkozó 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet szerinti felmérését az épületenergetikai tanúsításra vonatkozó jogszabályok és az abban foglalt számítási módszertan szerint, a jelenlegi és a tervezett épületenergetikai variációk bontásában, (a tanúsítvány átadása nélkül),
  • Az épületnél (dilatációval határolt épületrésznél) alkalmazható, konkrét, reálisan megvalósítható, a költségoptimum elvén alapuló többváltozatú fejlesztési javaslatok és a kiválasztási szempontok ismertetését,
  • Vállalkozói ajánlatokat - költségvetési minta szerint versenyeztetve
  • A szükséges mérnök-szakértői közreműködők költségeinek számbavételét,
  • A beruházással megtakarítható épületszintű energia,- ill. CO2 mennyiséget, és az esetleges elérhető támogatás mértékét,
  • A beruházási javaslatok lehetséges finanszírozási modelljét,
  • A lakásonkénti költségek, megtakarítások és támogatások mértékét, mely a pozitív döntést követően - külön megbízás keretében – alkalmas arra, hogy a szükséges közgyűlési döntés szerint hitelkérelemmé/pályázattá alakítható legyen.

EPS rendszer, akril vakolattal


Polisztirol táblás, teljes homlokzati hőszigetelő rendszer

Tudj meg többet

MW rendszer, szilikon vakolattal


Kőzetgyapot táblás, teljes homlokzati hőszigetelő rendszer

Tudj meg többet

Referenciáink

Akik a ThermoDamot választották

Nézd meg személyesen a
Csepel Thermodam Bemutatóteremben


Gyere el hozzánk és győződj meg róla személyesen,
hogy mit is tudnak igazán nyújtani a Thermodam hőszigetelő rendszerek.
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek: 7:00-16:30
Szombat: Zárva
Címünk: 1211 Budapest, Színesfém u. 5.